Humanitrarni koncert ,,PUT KA SUNCU – 3″

„ROK MUZEJ“ je udruzenje koje je osnovano da bi sprovelo inicijativu za osnivanje institucije -Rok muzej u Beogradu. Ta institucija je zamisljena kao svojevrstan centar kulture gde bi prikazali veoma bogato nasledje iz svih oblasti umetnickog delovanja na koje je R&R imao uticaja a pre svega muzike, a pored toga I kao mesto gde bi se promovisali novi mladi autori I izvodjaci ,slikari pisci fotografi I ostali talentovani umetnici. (više…)

KONCERT GRUPE BABE U SKC-u

MMI sa ponosom objavljuje:

Naš učenik Stefan Aćimović koji je ucio gitaru kod profesora Saše Ranđelovića dobio je priliku da pokaze svoj talenat i znanje. Stefan je postao član grupe BABE i opravdao poverenje u šta su mogli da se uvere svi koji su bili na koncertu u bašti SKC-a, a koncet je bio najava ARSENAL FEST-a u organizaciji agencije LONG PLAY. Do sada BABE imaju zakazanih već pet koncerata i to je za Stefketa početak jedne, verujem, velike karijere. Bravo Stefke.

Fotografije uradio Časlav Petrović.

(više…)

DEMIAN

U subotu 23. maja odrzana je u Inex-Filmu na Karaburmi, manifestacija   Kultura iza ugla (Street Art – Pogled na druge gradove)

Realizovana je od strane studentkinja prve godine sa Fakulteta dramskih umetnosti, smer Menadzment i produkcija za pozoriste, radio i kulturu.

Organizator Nadja Milosavljevic je polaznik MMI rock akademije na odseku za bubanj kod prof. Cedomira Macure.

U okviru programa nastupila je Grupa  DEMIAN  koju predvodi Filip Pejic vokalni solista i takodje polaznik MMI kod prof. Ljilje Randjelovic.

Tu su jos tri ucenika MMI Marko Arizanovic , Stefan Acimovic i Ivan Klacar- Prof. Sasa Lokner i Sasa Randjelovic.

(više…)

Humanitarni koncert 2014.

CANE I BEOGRADSKI SINDIKAT NA HUMANITARNOM KONCERTU

Humanitarni koncert za pomoć deci sa teškoćama u razvoju, u organizaciji MMI muzičke škole uz podrsku Društva srpsko – finskog prijateljstva – SEURA, održaće se 23.decembra u UK Palilula u 19h.

Cilj ovog koncerta je da se prikupe sredstva koja će poboljšati uslove života deci sa teškoćama u razvoju kojom se pre svega bavi kulturno-edukativni centar “TARA” iz Obrenovca, na čelu sa Vesnom Klačar, majkom devojčice sa autizmom, diplomirane arheološkinje i studentkinje Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju.

Na koncertu Koncert - finaleće svirati učenici muzičke škole MMI, a kao glavni gosti najavljeni su:

  • CANE (Partibrejkers)
  • BEOGRADSKI SINDIKAT

(više…)

Upis tokom cele godine

20140607-212535.jpg

Da postanete dobri muzičari i da ubrzo budete deo scene – učite od najboljih! Počinje upis u muzičku školu MMI!

Ako želite da naučite da svirate bas gitaru, gitaru, klavijaturu, bubnjeve ili saznate tajne pevanja– učite od svojih idola!

MMI škola postoji već pet godina i ima pet odseka. Ono što ovu školu čini drugačijom od ostalih je to što su njeni profesori najpoznatiji srpski rok muzičari!

Pored zvanične nastave, MMI škola organizuje i dodatne radionice na kojoj su do sada učestvovali:Kornelije Bata Kovač, Koja ( Disciplina kičme), Vasil Hadżimanov,Sasa Randjelovic- Randja (Neverne bebe), Anton (Partibrejkers), Nikola Vranjković i mnogi drugi. (više…)

Akademci

MMI SUBOTICA OMLADINSKI FESTIVALMMIfotoNov13

Bend MMI Rok akademije izuzetno uspešno je nastupio na festivalu Omladina 2013 u Subotici. Osim pohvala doajena kao što je Bata Kovač i svih prisutnih na Festivalu, zaslužili su i drugo mesto glasovima publike. Pesma „Gde si sad“ (pogledaj video sa leve strane) i Stefan, Robert, Sonja, Andrej, Stefan, Mihailo i Velja na najbolji način predstavili su Školu i ono kako se u njoj radi. Bravo, „Akademci“!