Novi semestar počinje u Februaru!

Novi semestar počinje u februaru! Požuri i rezerviši svoje mesto na vreme! Uz smeh i druženje naučićemo mnoštvo toga o muzici!

Čekamo te!

Prijavi se preko broja telefona +381 63 323 810 ili preko mejla kabinet@mmi.rs

Pratite nas i na Instagramu (@modernmusicinstructors ) kao i na twitter-u (@MmiAkademy)

Vidimo se!

 

Humanitrarni koncert ,,PUT KA SUNCU – 3″

„ROK MUZEJ“ je udruzenje koje je osnovano da bi sprovelo inicijativu za osnivanje institucije -Rok muzej u Beogradu. Ta institucija je zamisljena kao svojevrstan centar kulture gde bi prikazali veoma bogato nasledje iz svih oblasti umetnickog delovanja na koje je R&R imao uticaja a pre svega muzike, a pored toga I kao mesto gde bi se promovisali novi mladi autori I izvodjaci ,slikari pisci fotografi I ostali talentovani umetnici. (više…)

Velika žurka u Bitefu

U utorak 29.09.2015 . u klubu Bitef Art Cafe odrzana je prva OTVORENA UCIONICA muzicke skole MMI. Ideja je bila da se u opustenoj klubskoj atmosveri druzimo i uzivamo u muzici i pokazemo sta smo naucili. Pokazalo se da je ideja odlicna pa cemo sa time da nastavimo svakog meseca osim u decembru zbog aktivnosti kluba. Svi polaznici koji su nastupili su bili odlicni i to je podstrek da radimo jos vise i bolje . Ja vam se svima pojedinacno zahvaljujem na ulozenom trudu i entuzijazmu. Takodje zelim da se zahvalim fantasticnom timu profesora skole MMI koji je dokazao da -ucite od najboljih -nije samo marketinska fraza. I na kraju MOLBA svima koji ste fotografisali ili snimali svirku da posaljete fotografije snimke na
kabinet@mmi.rs kako bi ih postavili na sajt i FB stranicu. Nek se vidi ko su majstori:)

Jos jednom veliko hvala svima koji su dosli i doprineli da ovaj dogadjaj uspe, Do sledece svirke pozdravlja vas

Miroslav Cvetkovic-Cvele

 

KONCERT GRUPE BABE U SKC-u

MMI sa ponosom objavljuje:

Naš učenik Stefan Aćimović koji je ucio gitaru kod profesora Saše Ranđelovića dobio je priliku da pokaze svoj talenat i znanje. Stefan je postao član grupe BABE i opravdao poverenje u šta su mogli da se uvere svi koji su bili na koncertu u bašti SKC-a, a koncet je bio najava ARSENAL FEST-a u organizaciji agencije LONG PLAY. Do sada BABE imaju zakazanih već pet koncerata i to je za Stefketa početak jedne, verujem, velike karijere. Bravo Stefke.

Fotografije uradio Časlav Petrović.

(više…)

DEMIAN

U subotu 23. maja odrzana je u Inex-Filmu na Karaburmi, manifestacija   Kultura iza ugla (Street Art – Pogled na druge gradove)

Realizovana je od strane studentkinja prve godine sa Fakulteta dramskih umetnosti, smer Menadzment i produkcija za pozoriste, radio i kulturu.

Organizator Nadja Milosavljevic je polaznik MMI rock akademije na odseku za bubanj kod prof. Cedomira Macure.

U okviru programa nastupila je Grupa  DEMIAN  koju predvodi Filip Pejic vokalni solista i takodje polaznik MMI kod prof. Ljilje Randjelovic.

Tu su jos tri ucenika MMI Marko Arizanovic , Stefan Acimovic i Ivan Klacar- Prof. Sasa Lokner i Sasa Randjelovic.

(više…)