Saša Ranđelović Ranđa, gitara

Jedan je od najboljih i najpoznatijih domaćih rok-gitarista. Već 16 godina sa Nevernim bebama. Učesnik međunarodnih gitarskih „klinika“, sarađivao je i sa velikim svetskim gitaristima.

Saša Ranđelović Ranđa jedan je od najboljih i najpoznatijih domaćih rok-gitarista. Već 16 godina u „Nevernim bebama“, svoje početke vezuje za amaterske bendove, a zatim za svirku sa Di Luna Blues Bendom, Čuturom i oblacima, Galijom.

Dug profesionalni staž obezbedio je i bogatu diskografiju, ne samo u bendovima u kojima je svirao, već i kroz saradnju sa svim uticajnim muzičarima iz zemlje i regiona. Kao učesnik  međunarodnih gitarskih „klinika“, sarađivao je i sa nekim od najvećih svetskih gitarista. Naravno, gotovo čitav opus „Nevernih beba“ uključuje i Ranđinu gitaru.

Paralelno sa svirkama, već godinama prenosi znanje na mlađe gitariste, pa nije čudo što je njegovo prvo pravilo „Vežbati, vežbati i samo vežbati.“ Još je važnije – ističe- voleti to što radiš. Među sopstvenim uzorima ističe Hebdriksa, ali i mnoge svoje drage i iskrene prijatelje.

Oženjen je i otac je troje dece.